Danske Meninge Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Først gældende: 01/03/2006

Denne version: Ikrafttræden 20/05/2018

Politikken om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver, hvordan Research Now Limited og Survey Sampling International LLC og deres moder-, datter- og tilknyttede selskaber (samlet ”RN SSI”, ”vi”, ”os” eller ”vores”) behandler personlige oplysninger i forbindelse med online paneler, spørgeundersøgelser, belønningsprogrammer, hjemmesider og mobilapps (samlet ”Ydelserne”). Den beskriver især de typer personlige oplysninger, som vi indsamler i forbindelse med Ydelserne, de formål hvortil vi indsamler disse personlige oplysninger, de andre parter, som vi deler dem med, og de forholdsregler vi tager for at beskytte disse datas sikkerhed. Den fortæller dig også om dine rettigheder og valg med hensyn til dine personlige oplysninger, og hvordan du kan kontakte os for at opdatere dine kontaktoplysninger eller stille spørgsmål om vores personoplysningspraksis.

Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger gælder ikke for behandlingen af dine personlige oplysninger i forbindelse med spørgeundersøgelser administreret af tredjeparter. I disse tilfælde er RN SSI ikke sponsor af undersøgelsen, og sponsoren af undersøgelsen er eller vil være ansvarlig for undersøgelsesinstrumentet, undersøgelsesresultaterne eller undersøgelsesdata. Se venligst den relevante sponsors politik om beskyttelse af personlige oplysninger for at lære mere om den pågældende sponsors praksis om beskyttelse af personlige oplysninger.

Registrering hos, brug af og adgang til tjenesten er underlagt denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger og vores Vilkår og betingelser .

 

1. Personlige oplysninger, der kan blive indsamlet om dig

Vi indsamler personlige oplysninger på forskellige måder beskrevet nedenfor. Med hensyn til denne politik om beskyttelses af personlige oplysninger betyder ”personlige oplysninger” alle oplysninger vedrørende en identificeret eller identificerbar person. Hvor det er relevant, vil vi angive hvorvidt og hvorfor du skal give os dine personlige oplysninger, samt følgerne af ikke at gøre det. Hvis du ikke afgiver personlige oplysninger, når du bliver bedt om det, vil du muligvis ikke være i stand til at drage fordel af Ydelserne, hvis disse oplysninger er nødvendige for at levere Ydelserne til dig, eller hvis vi er juridisk forpligtet til at indsamle dem.

  • a. Personlige oplysninger afgivet af dig

  • Vi beder dig om at afgive visse personlige oplysninger, når du opretter en konto gennem vores hjemmesider eller mobile applikation, herunder dit/din navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, beskæftigelse, uddannelse og køn.

  • Derudover indsamler vi personlige oplysninger, som du afgiver i forbindelse med et panel, når du deltager i en undersøgelse eller i forbindelse med modtagelse og indløsning af belønninger og tilskyndelser. Sådanne oplysninger omfatter et unikt paneldetager-/respondentidentifikationsnummer, som vi tildeler dig, når du opretter en konto, og de svar du afgiver, når du udfylder en undersøgelse. I denne sammenhæng kan du vælge at afgive følsomme personlige oplysninger om dig, såsom personlige data, der oplyser eller afslører sundheds- og helbredstilstande, seksuel orientering eller seksualliv, politiske holdninger/synspunkter, race/etnisk oprindelse, religiøse og filosofiske overbevisninger og fagforeningsmedlemskab. Hvor påkrævet ved lov indhenter vi dit udtrykkelige samtykke til at behandle dine følsomme personlige oplysninger. Vi kan også indsamle indhold, som du indsender, opslår eller overfører, når du bruger tjenesten, såsom billeder og videoer.

  • b. Lokalitetsdata

  • Vi kan bede om din tilladelse til at indhente lokalitetsoplysninger fra din mobilenhed. Vi kan bruge dine lokalitetsoplysninger til at tilbyde dig muligheden for at deltage i lokale undersøgelser og markedsundersøgelser, eller til at dele disse lokalitetsdata med tredjepartskunder til at vise visse bevægelsesmønstre hos deltagere, herunder men ikke begrænset til købsadfærd baseret på besøgte lokaliteter.

  • Vi indsamler dine lokalitetsoplysninger til ovenstående formål med dit samtykke. Hvis du ikke længere ønsker at dele dine geo-lokalitetsoplysninger gennem din enhed, skal du ændre privatlivsindstillingerne på din enhed. Hvor påkrævet ved lov indhenter vi dit udtrykkelige samtykke til at dele dine lokalitetsoplysninger med tredjeparter.

  • c. Konti på sociale medier

  • Du kan blive tilbudt muligheden for at få adgang til Ydelserne via tredjeparters platforme på sociale medier. Hvis du vælger at få adgang til Ydelserne på denne måde, kan vi indsamle visse profiloplysninger gemt i din konto på sociale medier, f.eks. navn, køn og e-mailadresse.

  • d. Personlige oplysninger indhentet via automatiserede midler

  • Når du bruger ydelsen, kan vi indsamle visse oplysninger vha. automatiserede midler. Cookies er små filer, der lagrer bestemte data på en enhed. Cookies opretter et unikt ID, der er forbundet med din browser. Sessionscookies udløber, når du lukker din browser, og blivende cookies forbliver på din enhed, indtil de slettes, eller når de når en fastsat udløbsdato.

  • De oplysninger, som vi indsamler via cookies og lignende teknologier, kan omfatte oplysninger om din enhed og dens funktioner, herunder enhedstype og operativsystem, andre applikationer på din enhed, netværks- og internetudbyder, tidszone, netværksstatus, browsertype, henvisnings-/udgangssider, operativsystem, dato-/tidsstempel, clickstream-data og unikke identifikationsnumre såsom din enheds IP-adresse, enheds unikke ID-nummer, Media Access Control (MAC) adresse eller browseridentifikator. Vi kan også bruge digitale fingeraftryks- og vandmærkningsteknologier til at indsamle ovenstående oplysninger.

  • Vi kan også indsamle oplysninger fra visse applikationer og funktioner tilgængelige på din enhed, hvis du giver os adgang til disse. Sådanne oplysninger omfatter antal og type installerede applikationer, push-meddelelser, kamera, mikrofon, adgang til fotogalleri, adgang til filopbevaring,
    Vi bruger disse oplysninger til at forbedre Ydelserne ved at vurdere, hvor mange brugere tilgår eller bruger ydelserne, hvilket indhold, hvilke produkter og funktioner i vores ydelse, som interesserer vores gæster mest, hvilke typer tilbud vores kunder kan lide at se, og hvordan vores Ydelser præsterer rent teknisk.

  • I nogle tilfælde kan vi bruge de indsamlede oplysninger via automatiske metoder, sammen med andre oplysninger, til at genkende brugere (og husstande) på tværs af platforme eller enheder, såsom smartphones, computere, tabletter eller relaterede browsere, til formål, der er beskrevet i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Oplysninger indsamlet via digitale fingeraftryks- og vandmærkningsteknologier kan også blive brugt til kvalitetskontrol, validering og opdagelse og forebyggelse af svindel.

  • Se vores Værktøj til Cookie-samtykke for flere oplysninger om hvilke typer cookies, vi anvender, og hvordan vi anvender de oplysninger, som vi indsamler via cookies.

  • e. Personlige oplysninger, som vi behandler i forbindelse med undersøgelser om klienters annoncering

  • Når du bruger Ydelserne til at deltage i undersøgelser vedrørende specifikke annoncer og kampagner, som RN SSI tester for deres forretningskunder, kan du se disse reklamer eller kampagner flere forskellige steder, herunder mobilapplikationer, der ikke er fra RN SSI (f.eks. i en spilapplikation). Når du har fået vist de relevante reklamer og kampagner, vil RN SSI give dig adgang til, eller kontakte dig for at gennemføre, en undersøgelse om disse annoncer eller kampagner og/eller kan give visse demografiske data om dig til annoncøren eller annoncørens repræsentant vedrørende de demografiske profiler for personer, som har set annoncen.

  • For at muliggøre gennemførelsen af sådanne undersøgelser om annoncer eller kampagner, har SSI indgået partnerskab med reklamebureauer, der leverer eller faciliterer reklamer, herunder i mange andre mobilapplikationer. Applikationen/Ydelsen giver din unikke enhedsidentifikator, IUD, og andre oplysninger indsamlet via automatiserede midler til reklamenetværk. Når du derefter bruger en mobilapplikation, der har indgået partnerskab med et af reklamebureauerne, kan reklamebureauet bruge din personlige enhedsidentifikator eller andre automatisk indsamlede oplysninger til at genkende din enhed. Reklamebureauet kan så vise dig en annonce eller kampagne, som RN SSI måler for en af vores erhvervsklienter. Reklamebureauet vil derefter meddele RN SSI, at enheden, der er tilknyttet din UID, netop har modtaget en annonce eller kampagne, som giver RN SSI mulighed for at give dig adgang til, eller at kontakte dig for at gennemføre en undersøgelse vedrørende annoncen eller kampagnen.

  • f. Personlige oplysninger tilvejebragt af tredjeparter

  • Vi kan indhente personlige oplysninger, adfærds- og/eller demografiske oplysninger fra tredjeparter, såsom datastyringsplatforme, reklamenetværker, informationsbureauer og stikprøveleverandører. De kan omfatte, men er ikke begrænset til, alder, køn, geografi, lokalitet, tilstedeværelse af børn, mobile reklame-ID'er, købshistorik, reklameeksponering, lookalike segmenter.

 

2. Sådan kan vi bruge dine personlige oplysninger

Vi kan bruge de personlige oplysninger, som vi indhenter fra eller om dig til en række forskellige formål, herunder:

  • Til at tilbyde dig mulighed for at deltage i undersøgelsesaktiviteter, herunder deltage i et panel, deltage i undersøgelser administreret af RN SSI eller af tredjeparter (enten som et panelmedlem eller ikke-panelmedlem), eller bruge hjemmesider og mobilapplikationer forbundet med paneler eller undersøgelser.
  • Til at administrere, styre, gennemføre, lette tilmelding til og kommunikere om RN SSI's belønnings- og tilskyndelsesprogrammer og andre kampagner, herunder lodtrækninger tilbudt i forbindelse med medlemskab af paneler og/eller udfyldelse af undersøgelser.
  • Til at kommunikere med dig vedrørende dit medlemskab i et panel ejet af RN SSI, eller til at sende dig meddelelser om din deltagelse i en undersøgelse og tilpassede undersøgelsesmuligheder.
  • Til at arrangere, at du får vist annoncer uden for Ydelserne med det formål at gøre det lettere at gennemføre erindringsundersøgelser.
  • Til at give dig Ydelserne og annoncerne tilpasset til dig baseret på kriterier som f.eks. dine interesser eller lokalitetsoplysninger, og til at gøre RN SSI og tredjeparter i stand til at udvikle indsigt i marketing, publikum/lookalike-modeller baseret på individuelle og/eller aggregerede profildata og til at inddele publikummer. Vi kan f.eks. udvikle marketings- og reklamekampagner designet til at målrette dem mod personer, som har en social og demografisk profil lig med din.
  • Til at vurdere effektiviteten af online annoncering og publikumsmåling på websteder, og til at hjælpe med oprettelse, udvikling og implementering af websteder, onlineannoncering og andre internet- og digitale mediefunktioner, funktionalitet og kampagner.
  • Til at sende tilpassede marketingskommunikationer om RN SSI's og tredjeparters produkter og ydelser.
  • Til at opdatere RN SSI's optegnelser, udføre dataanalyser til RN SSI formål eller for vores klienter.
  • Til at give en bedre undersøgelsesoplevelse, herunder kvalitetskontrol, validering, sporing af færdiggjorte undersøgelser eller andre færdiggjorte handlinger
  • Til at garantere sikkerhed og til at opdage og forhindre svindel
  • Til at opfylde alle vores juridiske forpligtelser, herunder, uden begrænsning, skattemæssige forpligtelser, eller på anden måde håndhæve eller beskytte vores rettigheder.
  • Som i øvrigt tilladeligt iht. nærværende politik om beskyttelse af personlige oplysninger eller på anden måde autoriseret af dig

Hvis du befinder dig i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, kan vi indsamle og bruge dine personlige oplysninger, når:

  • Du har samtykket til brugen af dine personlige oplysninger. Vi kan f.eks. bede om dit samtykke til vores brug af cookies eller lignende teknologier til at sende dig marketingskommunikationer, eller til at behandle personlige oplysninger anset for at være følsomme i henhold til gældende lov.
  • Nødvendige for at levere produkter og ydelser til dig, eller til at svare på dine forespørgsler.
  • Vi er forpligtet eller bemyndiget af gældende lov til at bruge dine personlige oplysninger.
  • Vi eller en tredjepart har en legitim interesse i at bruge dine personlige oplysninger, f.eks. til at sikre og forbedre vores produkters og ydelsers sikkerhed og præstation, til at anonymisere personlige oplysninger og udføre dataanalyser.

 

3. Sådan deler vi dine personlige oplysninger

Vi kan videregive de personlige oplysninger, som vi indsamler om dig som beskrevet nedenfor eller på anden måde oplyst over for dig på det tidspunkt oplysningerne indsamles, herunder med:

  • Vores moder-, datter- og tilknyttede selskaber til de formål, der er beskrevet i denne personoplysningspolitik.
  • Vores serviceudbydere, som udfører ydelser og behandler personlige oplysninger på vores vegne. Eksempler på vores serviceudbydere omfatter vores cloud-opbevaringsleverandører, leverandører af svindelredskaber, platform til indsamling af undersøgelsesdata. Vi kan også dele personlige oplysninger med datahandlere, datevidereforhandlere, som handler i følge vores anvisninger og på vores vegne for at tilføje for at forbedre vores database med henblik på udvikling af indsigt i publikum og/eller lookalike-modeller, analytik og marketingsinformationer. I kontrakten med disse serviceleverandører kræver vi, at de kun behandler personlige oplysninger i overensstemmelse med vores anvisninger og som nødvendigt for at udføre ydelser på vores vegne eller opfylde juridiske krav. Vi kræver også, at de har sikkerhedsforanstaltninger designet til at beskytte sikkerheden og fortroligheden af de personlige oplysninger, som de behandler på vores vegne.
  • Programpartnere, som inviterede dig til at deltage i Ydelsen, og gennem hvilke du har tilmeldt dig.
  • Vores klienter til markedsundersøgelsesrelaterede formål (herunder til skabelse og validering af modeller, opdagelse og forhindring af svindel, inddeling af datamarkeder og databasesammenligning, indløsning af belønninger, tilskyndelser eller lodtrækninger, gennemførelse og/eller tilmelding), til at hjælpe dem udvikle marketingskampagner, indblik i publikum, lookalike-modeller og/eller til at markedsføre tredjeparts produkter/serviceydelser til dig, og til at identificere respondenter med henblik på fornyede kontaktundersøgelser eller kommunikationer.
  • Vores klient eller deres kunder, hvis vi mener, at du har eller kan have krænket en tredjeparts intellektuelle rettigheder eller vores servicevilkår .
  • Med en tredjepart i forbindelse med omorganisering, sammenslutning, salg, joint-venture, tildeling, overførsel eller anden afhændelse af hele eller en del af vores virksomhed, aktiver eller værdier (herunder i forbindelse med en konkurs eller lignende procedurer).
  • Som på anden vis tilladt iht. denne politik eller (i), hvis vi af loven eller juridisk proces er forpligtet til at videregive personlige oplysninger om dig, (ii) som svar på en anmodning fra en domstol, politimyndighed eller regeringsrepræsentanter, eller (iii) når vi mener, at videregivelse er nødvendig eller passende for at forhindre fysisk skade eller økonomisk tab, eller i forbindelse med en undersøgelse af mistænkt eller faktisk svindel eller ulovlig aktivitet.

Vi kan også tillade en klient at indsamle personlige oplysninger direkte fra dig. Det står dig frit for at tilvejebringe dine personlige oplysninger til dem. I disse tilfælde indgår vi en skriftlig aftale med vores klienter bl.a. med det formål af begrænse deres brug af de personlige oplysninger.

 

4. Dine rettigheder og valg

Afhængigt af gældende lov kan du have ret til at:

  • Fravælge visse indsamlinger og brug af dine personlige oplysninger, når vi tilvejebringer Ydelsen. Du kan finde flere oplysninger ved at logge på din konto og ændre dine præferencer.
  • Fravælge indsamling og brug af visse oplysninger, som vi indsamler om dig via automatiserede midler. I visse retskredse kan du benytte dig af dit valg vedrørende brugen af cookies og lignende teknologier via værktøjet til cookie-samtykke . Din browser kan fortælle dig, hvordan du vil blive informeret om og kan fravælge at få visse typer cookies anbragt på din enhed. Bemærk, at uden visse cookies vil du muligvis ikke være i stand til at bruge alle funktioner på vores websteder, apps eller online tjenester.
  • Anmode om adgang til og modtage oplysninger om de personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig, til at opdatere og rette unøjagtigheder i dine personlige oplysninger, til at begrænse eller modsige dig behandlingen af dine personlige oplysninger, til at få oplysningerne anonymiseret eller slettet, som relevant, eller til at udøve din ret til dataportabilitet for let at overføre oplysninger til en anden virksomhed. Derudover kan du også have ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, herunder i dit bopælsland, hvor du arbejder, eller hvor en hændelse fandt sted.
  • Til enhver tid og uden beregning tilbagetrække ethvert samtykke, som du tidligere har afgivet vedrørende behandling af dine personlige oplysninger. Vi vil anvende dine præferencer fremadrettet, og det vil ikke have indvirkning på lovligheden af behandlingen inden tilbagetrækkelse af dit samtykke.

Disse rettigheder kan være begrænset i nogle tilfælde af lokale lovkrav.

Du kan stoppe al indsamling af personlige oplysninger og andre oplysninger af os ved at afinstallere Ydelserne eller afslutte din deltagelse i alle paneler. Du kan bruge de standardiserede afinstalleringsprocesser, som er tilgængelige som en del af din mobilenhed eller via den mobile applikationsmarkedsplads eller netværk, eller du kan annullere din panelkonto på panelsiden. Bemærk, at hvis du sletter den mobile applikation, men opretholder en profil på en af vores hjemmesider, kan vi stadig indsamle personlige oplysninger og andre data fra dig via vores hjemmesider. Afinstallering af den mobile applikation vil ikke slette alle oplysninger indsamlet af os før afinstallering af Ydelserne. For at slette al information indsamlet af os bedes du kontakte os, som beskrevet nedenfor.

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder beskrevet ovenfor eller opsige din konto, bedes du kontakte os som beskrevet i afsnittet ”Sådan kontakter du os” nedenfor.

 

5. Datasikkerhed og datatilbageholdelse

Vi opretholder passende tekniske, administrative og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte personlige oplysninger og andre oplysninger videregivet eller indsamlet af os mod utilsigtet, ulovlig eller uautoriseret destruktion, tab, ændring, adgang, videregivelse eller brug. Vi gennemgår, overvåger og evaluerer vores personoplysningspraksis og vores beskyttelsessystemer med jævne mellemrum. Til trods for de sikkerhedsforanstaltninger, som vi implementerer, er transmissioner over internettet eller et mobil netværk aldrig et hundrede procent sikre, og vi kan derfor ikke garantere for sikkerheden af online-transmissioner. Vi er ikke ansvarlig for fejl begået af personer, som indsender personlige oplysninger til os.

Vi tager også forholdsregler til at slette dine personlige oplysninger eller opbevare dem i et format, der ikke gør det muligt at identificere dig, når disse oplysninger ikke længere er nødvendige til de formål, til hvilke vi behandler dem, medmindre vi er forpligtet af loven til at gemme disse oplysninger i en længere periode. Når vi fastsætter tilbageholdelsesperioden, tager vi forskellige kriterier i betragtning, f.eks. den type produkter og ydelser anmodet af eller tilvejebragt til dig, karakteren og længden af vores forhold til dig, mulig gentilmelding til vores produkter eller ydelser, indvirkningen af på de ydelser, som vi tilvejebringer til dig, hvis vi sletter nogle oplysninger fra eller om dig, obligatoriske tilbageholdelsesperioder fastlagt ved lov og forældelsesfristen.

 

6. Dataoverførsel

Dine personlige oplysninger kan blive overført til modtagere i andre lande, end hvor du befinder dig, herunder USA, hvor Research Now's moderselskab og Survey Sampling International har hovedkvarter. Disse lande har muligvis ikke de samme databeskyttelseslove som i det land, hvor du oprindeligt afgav oplysningerne. Når vi overfører dine personlige oplysninger til andre lande, vil vi beskytte disse oplysninger som beskrevet i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger eller som oplyst over for dig på indsamlingstidspunktet.

Hvis du befinder dig i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, overholder vi gældende lovmæssige krav, der giver passende sikkerhedsforanstaltninger for overførsel af personlige oplysninger til tredjelande.

 

7. Do Not Track

Do Not Track (“DNT”) er en præference i din browser, som du kan indstille til at meddele de websteder, du besøger, at du ikke ønsker, at webstederne indsamler visse oplysninger om dig. RN SSI responderer ikke på DNT-signaler. Hvis du har indsigelser mod RN SSI's praksis med hensyn til DNT-signaler, kan du fravælge deltagelse eller brug af RN SSI's ydelser som beskrevet herunder.

I forbindelse med RN SSI's program for effektiv onlineannoncering, tillader RN SSI, at RN SSI's underleverandører, partnere og/eller klienter lægger, sætter og/eller skriver tredjepartsteknologier med henblik på at lette publikumsmåling og undersøgelser af reklamegenkaldelse. RN SSI er ikke ansvarlig for nogen tredjeparts overholdelse af eller respons på DNT-signaler.

 

8. Ingen børn

Ydelsen er ikke designet til eller beregnet til at blive brugt af personer under 16 år. Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn under 16 år, og hvis vi bliver klar over, at vi uforvarende har indsamlet personlige oplysninger fra et barn under seksten år, vil vi med rimelig kommerciel indsats slette sådanne personlige oplysninger.

 

9. Opdateringer af denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Denne globale personoplysningsmeddelelse kan blive opdateret regelmæssigt for at afspejle ændringer i vores persondatapraksis. Vi vil offentliggøre en tydelig meddelelse på relevante hjemmesider for at informere dig om alle væsentlige ændringer i vores globale personoplysningsmeddelelse og angive øverst i meddelelsen, hvornår den sidst blev opdateret. Hvis vi opdaterer vores globale personoplysningsmeddelelse, kan vi i visse tilfælde bede om dit samtykke.

 

10. Sådan kan du kontakte os

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores personoplysningspraksis eller denne personoplysningspolitik, eller hvis du ønsker at fravælge visse former for brug af dine personlige oplysninger, udøve dine rettigheder vedrørende de personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig, eller indgive en klage om vores personoplysningspraksis, er du velkommen til at kontakte Research Now Limited eller Survey Sampling International LLC som beskrevet nedenfor.

  • Research Now Limited: Skriv til os på privacy@researchnow.com eller til 160 Queen Victoria Street, Ground Floor, London, Storbritannien EC4V 4BF, Attention: Databeskyttelsesansvarlig.
  • Survey Sampling International LLC: Skriv til os på privacy@surveysampling.com eller til 6 Research Drive, Shelton, CT 06484 USA.
Dette websted bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse på webstedet og for at forbedre de tilgængelige serviceydelser. Fortsæt med at bruge webstedet som normalt, hvis du er tilfreds med det. Læs mere
Cookie-meddelelse

Dette websted bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse på webstedet og for at forbedre de tilgængelige serviceydelser. Fortsæt med at bruge webstedet som normalt, hvis du er tilfreds med det.

Cookies er meget små tekstfiler, der gemmes på din computer.

Vi bruger cookies, så vores websted og serviceydelser fungerer bedre for dig.

Med hjælp fra dem kan vi:

  • Gøre det muligt for dig at deltage i spørgeskemaundersøgelser
  • Gemme dine loginoplysninger
  • Gøre det muligt for dig at dele sider med sociale netværk som for eksempel Facebook
  • Forbedre vores websteds kvalitet baseret på din adfærd, når du søger på nettet
  • Gøre det muligt for dig at stemme i mini-afstemninger
  • Korrekt behandle dine belønninger
  • Gøre det muligt for dig at henvise denne serviceydelse til en, du kender
  • Sende flere og mere målrettede spørgeskemaundersøgelser til dig baseret på din adfærd online
  • Huske, at du har accepteret disse cookie-oplysninger, så du ikke behøver at se dem igen
  • Begrænse flerbrugeradgange til spørgeskemaundersøgelser

Du kan læse vores cookie-politik, hvis du ønsker flere oplysninger.

Du kan fjerne alle cookies, hvis du ikke ønsker, at Danske Meninger gemmer oplysninger på din computer. Du vil dog erfare, at de fleste af webstedets dele (herunder deltagelse i spørgeskemaundersøgelser) ikke virker eller fungerer så godt for dig.